Karácsony 3.

Most jöhet December 25-e.
Úgy döntöttünk Rinával, Robbal meg Well-el, hogy Szingapri módon fogjuk megünnepelni a karácsonyt: ELMEGYÜNK A GYÖNYÖRŰ, HOMOKOS, TENGERPARTRA!!!!!!!

Hát igen, életemben először nem minusz 5 fokba, hóesésben, feldíszített karácsonyfa mellett, ajánndékok rengetegében ünnepeltem, hanem 32 fokban, fürdőruhában és delfinekkel :-).


De csak szépen sorjában.
Szóval van ez a kis sziget Szingaoúr mellett (igen van kisebb sziget is Szingapúrnál, akármilyen meglepő) Sentosa a neve.


Rengeteg látnivaló és csinálnival van itt a napozás és fürdés mellett. Pélfául Lepke kert, bobozásféle, golf, itt is van egy Merlion, amibe bele lehet menni akkora, egy hatalmas kilátó torony...

De amit mi néztünk meg az a Vízalatti világ volt. Amellett, hogy szép, szervezett körülmények között nézhettél mindenféle halacskákat, kicsiket, angyokat, szineset meg mégszinesebbet, cápákat, különböző rákféléket, simogathattál rájákat és kiscápát is.

Van egy állatsimogató részleg, ahol 5 különböző rája uszikál, a legnagyobb 2,5 méteres és te meg belenyúlhatsz a vízbe és simogathatod őket, olyan a bőrük, mint a selyem, tök jó volt. Lehetett kiscápát is simizni, az is érdekes élmény volt :-).

Itt is van a kép a rájáról:




Halacskák:



Ez tényleg akkora, amekkorának látszik :-)



Rákok:





Cápa száj felettünk:


Izébizék:



Aztán elmentünk a Delfin lagúnába.
Itt volt egy fél órás delfin show, rózsaszin delfinekkel. először azt hittem, hogy csak viccelődnek, hogy rózsaszin delfinek vannak, de nem, ezek tényleg rózsaszinek. :-)
Aztán lehetett jegyet venni és odamenni Jumbóhoz, megsimogatni és képet csinálni vele!!!
Szóval azt kell mondjam jó karácsony volt, ajéndékul delfinsimogatást kaptunk :-)
Olyan a bőrük a delfineknek, mint a gumi, tök viccesek :-)

A nap végét a tengerparton heverészve és uszikálva töltöttük.

Tehát akkor ezzel a kis tengerparti képpel kívánnék mindenkinek Kellemes Ünnepeket :-)

Category: 2 comments

2 comments:

Qper said...

Az első rákra azt hittem, hogy pók. Már kezdtem meglepődni...

Boca said...

Na odáig azért nem mennék el, hogy pókokat fényképezzek :-)