Karácsony 1.

Minden kedves blogolvasónak utólag is Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!

Hogy nekem hogy telt a karácsonyom? Először is 22én, szombaton hivatalosak voltunk egy Japán Karácsonyi Buliba. Takuya a japán ismerősünk tartotta. Igazi vacsora volt!!! Volt japán leves, ami olyan volt, mint a paradicsom leves, csak tele mindenféle zöldséggel. Aztán tészta csirkével, gombával és fini japán fűszerekkel. Aztán Sárkány gyümölcs, amiről majd szerzek képet. Azért sárkány gyümölcs a neve, mert rózsaszin kivülről és zöld izék lógnak róla, belül meg fehér, sok pici fekete maggal. Az íze meg olyan édes semilyen. Szóval elmegy. Volt borocska, mindenféle gyümölcslevek, sör és csináltunk tejes, kókuszos, banános vodkaturmixot is. Nagyon kis puccos volt. Persze ennek a bulinak is a szokásos esti közlekedés probléma vetett végett, mert vagy hazaindulsz 11kor és akkor eléred az utolsó buszokat, vagy taxizol ami 12 után plusz 50%-os áron van. Merthát éjszakai járatok csak péntek és szombaton vannak, de azok se jó helyre mennek. Szóval szívás.

Közös kép.

Balról: Takuya, Natasa from India, Rina, nemtudom, Boca, lent Ricardo from Kolumbia, Rob from Germany, mellette fehérben Ana from Brazília, a többieknek meg nemtom a nevét.

Vasárnap csak otthon punnyadtam.

Hétfön a munkahelyen csak fél napot dolgoztunk (igen ez 24-e és én dolgoztam... borzasztó), az is nekünk abból állt, hogy a karácsonyi ebédet készítettük elő. Volt céges karácsonyi ajándékcsere, plusz a cég adott ajándékot 30 szerencsés dolgozónak, aztán közösen énekeltünk karácsonyi dalokat, míg a nagyfőnök gitározott, aztán mindenki halálra ette megát a sok kajából és hazhúztunk. :-)

Képek erről:
Az egyik vazatő (a 3 európai egyike) David angliából éppen jézuskának öltözött, vagy mi.


A nagyfőnök gitározik. A főnököm, meg jobbról a harmadik. fiatal csajszi.


Kolleganőim. Ailin és Adeline. Ailin 20, Adeline 25 éves és ő előtte az IBMnél dolgozott.


Az iroda úgy általában.
Asztalok:


Előtér:


Karácsonyfa az előtérben:

Category: 0 comments

No comments: