Beköltözés, karácsony 4.

A hétmásodik felében végre beköltöztünk az új lakásba. Hát mit is mondjak, 3 szoba, nappali, 3 fürdő, plazma TV minden szobáa, DVD lejátszó, káble TV, a házhoz tartozik 5 medence, 1 ús és 4 jakuzzi, teniszpálya, kosár pálya, konditerem, 24 órás őrség meg ilyenek. Mivel a 7.-en lakunk és a lakás egy krikett pályára néz a környék elég csendes és jó szellős, ami jól jön 30 fokban :-)

De beszéljenek a képek:





Még mielőtt valaki azt hinné, hogy itt halálra keresem magam, elárulom, hogy csak azért tudjuk ezt magunknak megengedni, mert ketten lakunk Rinával egy szobába, ami itt nem gyakori, sőtt ritka. De mi nagyon élvezzük :-)

Péntek este meg elmentünk az örtödik karácsonyi vacsoránkra. Grace, egy Szingapúri AIESECes szervezte a HBjának és meghívott pár gyakszit is. Itt is nagyon puccos kis vacsi volt, curris csirke, mindenki csinálhatott pizzát magának, sütik, gyümölcsök, csoki fondü.

Itt a mi kis pizzánk Hazemmel. Ő egy egyiptomi srác, aki szintén itt gyakornok. Ha vele beszélgetek, mindig Hézi jut eszembe. Olyanok a reakciói, a mozdulatai, a hanglejtése. Fura egy érzés, amikor találkozol egy idegennel és pár perc beszélgetés után totál ismerősnek tűnik, és akkor rájössz, hogy mert hasonlít valakire, akit ismersz :-)


Lányok: Rina, Boca, Stephaie HongKongból és Nicol

Category: 6 comments

6 comments:

Qper said...

A lakás nem rossz, főleg a krikettpálya :)))) Az indiaiak között elkezdel játszani is?

Boca said...

Bevallom a rikett tényleg csábító, bár asszem itt a lányok csak bevásárolni járnak...
szóval ha el akarnám kezdeni a kriket tanulást valószín a 6 éves kissrácok csapatát kellene erősíenem :-)

Qper said...

Miért, van ahol nem csak bevásárolni járnak a lányok?

Boca said...

haha, igen, pl otthon!!! kerlek en sportoltam!!!!
bevallom a krikettpalyat illetoen kicsit tuloztam... ez egy ures fuves terulet, ahol alt kriketteznek az indiaiak... :-)

Qper said...

Éreztem, hogy átversz... Sportoltál? Hazavitted, amit vásároltál? :)))

Boca said...

haha, tudod milyen nehéz hazacipelni 4 zacskót tele minden finomsággal????