Mindenmnapok

Nos az elmúlt hét szintén dolgozással telve telt, nemtudom, hogy ez általános, de olyan fáradtnak érzem magem mindig meló után, hogy sehova nincs kedvem menni és semmit nincs kedvem csinálni.
Na meg itthon is van sokszor mit csinálni. Pl minden szerdán és vasárnap takarítunk. Ez be van osztva, és szigoruan be kell tartani, különben Diana elkezd Mónikát játszani... nagyon durva... és nem akarod felbosszantani :-)
Hetente 1x ablakot kell pucolni. A nappali 4 nagy ajtóból áll, meg van 2 ugyanakkora tükrünk ia és plusz a konyha ablakok.
Azt ugyan nem értem mi a fenének pucolunk ablakot hetente. Bár lehet, hogy csak én vagyok olyan,aki nme igényli az ablakok ragyogását minden nap.
Mondjuk, ha rohadtul semmi dolgom nem lenne,vagy valaki megcsinálná helyettem, akkor nem bánnám, na de így...
Meg pl minden főzés után ki kell pucolni az egész konyhát. Azt, hogy magam után letörlöm a konyhaszekrényt az természetes, de hogy a tüzhelyet is rögtön le kell törölni... nem ér rá hetente 1x. Meg rögtön evés után el kell mosogatnod, amit használtál, különben elmossák helyetted és a szemedre hányják, h nem mosogatsz és nekik kell megcsinálniuk helyetted.
Na persze ez nem mindig működik így, de Diana nagyon dolgozik rajta.
Ezt a problémát Yana úgy oldja meg, hogy simán behord mindent a szobájába és ott tárolja a dolgokat 1 hétig. Nemtudom mi lehet a szobájában, mert itt minden szob ajtaja zárva van, ha benne vagy azért, ha nem meg azért.
Na persze az enyém mindig nyitva van. Én nem vagyok olyan magamnak való, meg Rina se hálistennek.
A többiek ha elmennek otthonról kulcsrazárják a szobájukat...
Igen... ne is monndjatok semmit. Az országban, ahol a büncselekményel száma a legkisebb a világon, ahol van portásunk, kártyával működő bejárati ajtónk, ott bezárják a szobát, hog yha esetleg betörne valaki, ne menjen be a szobába.
Ebből leszűrtem, hogy valószín semmi fogalmuk nincs arról, hogy menyi ideig tart egy ilyen baromi egyszerű zárat feltörni annak, aki igazáz be akar jönni, nam ha az a valaki átjutott ezekez a neházságeken, mint portás csávó stb akor az már nem torpan meg egy csukott szaobaajtónál...

A szóval vanak itt is dolgok, de sebaj, azért nem annyira vészes. Végülis ez csak a mi kényelmünket szolgálja, meg néha lehet csalni :-) (Jajj ez annyra europai, vagy magyar. Keresni a kiskapukat. Ez it nagyon lejön. Nem csak arról van szó, hogy mi milyen rátermettek vagyunk, hanem, hogy hogyan használjuk ki a helyzetet. Pl itt nem kell kosarat venni, ha bevásárolni mész, és olyan konnyű sokszor csak kisétálni , vagy elsétálni a dolgokkal, de mégse fordul meg ez senkinek a fejében.)
Jó egy olyan orszában élni, ahol az embereknek nem kell ilyenektől tartaniuk

Na mindegy szóval Yana mostanában dugdos egy poharat vagy 3 hete.. lehet, hogy az a pohár már mászik :) ez csak azért tűnik fel, mert összes 6 bögrénk van, és 5en lakunk :-) na de így legalább nem gyűlik össze soha sok mosatlan!
Mára ennyi. Jóéjt.

Category: 0 comments

No comments: