Haza

Kedves mindenki


Hát úgy alakulak a dolgok, hogy mégis Singaporeban folytatom a további pályafutásomat.
It maradok a cégénl dolgozni. Felelősségi köröm közé fog tartozni a egy részlegért való felelősség, ami az ő kiválasztásukkat , menedzselésüket, teljesítmény értékelésüket, fizetésüket és egyéb juttatásokat jelet. Szóval remélem az eddigi dolgok mellett vlami újat is tudok majd tanulni. Szóval legalább egy évig úgy néz ki hogí maradok. De soha ne mond hogy soha!
Hiszen már fél éve úgy tünt hogy tuti nem maradok itt és az utolsó percben minden megváltozott.
Néha úgy érzem hogy fölöslegesen gürcöltem azon hogy menjek e kínába hiszen a végén nem is let belőle semmi.

Na és emellett megyek haza karácsonyozni, stóval dec 23án érkezem és január közepéig maradok.
Szóval aki szeretne velem talizni jelezze emailben vagy itt és öszehozunk valamit. Nemtudom még milyen telefonszámon leszek elérhető, de emailben megtaláltok. Ja Gmail es ímélcímet használok már egy ideje szóval ha valaki Yahooval, hotmaillel, aiesecel vagy netalán tán freemaillel próbálkozna gyanus hogy nem fogok rá válaszolni.

Amúgy az elmút egy hónapban nem sok extra dolog történt. Készültem a hazamenetelre, vásároltam ajándékokat kedves családomnak, volt itt Sid egy hétvégére, aki végre tudott találkozni a barátaimmal :-)

Voltam aIESECes Gala Dinneren ahol megünnepeltük a 60adik szülinapot. Érdekes volt ezen Szingaporeban részt venni mert itt a Szingapori AIESEC történetét emelték ki és a híres Szingapúri AIESECesekkel lehetett találkozni. Végre táncoltunk AIESECes táncokat is.

Na szerintem most már csak otthonról jelentkezem, szóval addig is mindenkinek Szép Karácsonyt és sok ajándékot a Jézuskától!!! Én csak havat kérek, mert jó ez az örök nyár... egy darabig de aztán halál unalmas lesz. Sosincs hidegebb nem hogy hideg. Az állandó izzadást is szivesen felcserélném valamire. Na jó persze az irodában a szokásos -15 fok van szóval már azon gondolkodtam hogy felkutatok itt valami hősugárzót, hogy ne kelljen minden nap 1 liter teát bevedelnem hogy ne fázzak... hahaha De komolyan hogyha valaki tudna szólni az érdekembe a hó miatt vagy behozni egy adagot külföldről azt megköszöném.

Amúgy baromira várom, hogy otthon karácsonyozzak!! A tavalyi 30fokos karácsony feelinges volt, de azért a családdal, karifával meg ajándékkkal sokkal jobb lesz... Nincs is még nagyon karácsonyi hangulatom, hiába nyomatják itt mindenhol a karácsonyi zenét, meg dísitk fel a karácsonyfát de azért a hideg meg a hó meg a forralt bor meg a sültkolbász (ugye Q/) azért elengedhetetlen kelléke a karinak. Már csak azt remélem hogy lesz alkalmam a csalédom majnem öszes tagjával találkozni, még azokkal is akkikkel az elmúlt 1 évben 1x sem sikerült beszélnem....

Na akkor itt szeretném megragadni az alkalmat hogy prómotáljam a Skypot, ami nagyon hasznos egy dolog, tessék használni!! Engem a bocahoma néven tudtok megtalálni. Személy szerint az msn-t nem nagyon használom már merthát a skypo ugyan úgy van csevegés funkció tehát már kicsit értelmét vesztette a dolog számomra. Ja és Facebook!!!!

Jólvan folytatom tovább a vasárnapi semmitevést, legyetek jók, mert ha nem tudjátok nem hoz semmit a Jézuska!

Pápá (ahogy Muffi mondaná)

Category: 6 comments

6 comments:

Anonymous said...

Szia,

De jó,hogy jössz haza! Akkor fussunk össze! Amúgy a hideget leszámítva itt sincs még nagyon karácsonyi hangulat, mert hó egy szem sincs.
De ne izgulj, mire jössz, lesz!

Puszi

Krisztina said...

Hey Boca,

Gratulálok az "új" munkádhoz, nagyon jól hangzik!
Na ja, érdekes dolgokat hoz az élet:)

Nem vagyok benne biztos, hogy összefutunk, mert én csak 5 napra megyek haza pálinkáért:) De majd olvaslak tovább!

Puszkó!

Unknown said...

Hű Boca, hát kint maradsz! Sok sikert a továbbiakban is! :)
Puszi!

Unknown said...

Ajjmár, rossz azonosítóval írtam :)
Szóval Mira voltam :-D

Jaq - Jakab Zoltán said...

Halika

Én jelezném, hogy szeretnék találkozni veled! :)
Meddig maradsz otthon? Mert én február elején megyek haza. Ha így menekülsz előlem végig akkor nem tudunk találkozni... Idejövök, erre te hazamész, aztán én meg hazamegyek akkor te visszajössz...

Ez milyen máááár?! :D

minden esetre én is gratulálok és irigyellek is egyben. Ez a város fantasztikus.

légy jó

pussz

Jaq

Ági said...

Szia!

Végre van szingapúri mobilszámom és netem is, szóval, ha megjöttél otthonról és van kedved itt találkozni, akkor csörögj rám (94860488) vagy küldj egy mailt (agnestompa@gmail.com).
Üdv,
Ági