Az uj ev

Eltelt egy het az uj evbol...
Kicsit unalmasra sikerult, mert a munka meg a tanulason kivul nem sokmindenre futotta.
Most, hogy jomunkas ember lettem en is az unalmas eletet elok taboraba leptem. Reggel 7:45kor kelek, 8:25kor elhagyom lakasom es lam 9:00kor mar dogozom is...
Ez eleg nagy szorassal hol jo, hol kevesbe. Mint peldaul ma... Unatkozom. A fonokom csak fonok, neha ad munkat, de minden egyebbel fordulja a kolleganoimhaz. Adelin olyan, mint valami rosszul strukturalt AIESECes, aki fel ala szaladgal alandoan, mint a bolondgomba, ide oda kapkod es soha nincs ieje semmire. O sem hallot meg a delegalasrol...
Ailin visszatert az iskola padba, igy csak heti 2x jon majd, de visszajott Michaelle, aki otthonhagyta 2 honapos kisfiat... Ez meg mindig faj.. Szoval o meg elvan a kis maga vilagaba, latszik rajta, hogy meg eleteben nem latott kulfoldit...
Nem is nagyon tud mit kezdeni velem :-) De sebaj, tegnap odaadta a fizetesemet, igy neki minden megvan bocsatva.
Szoval ha van melo, mint az elmult 2 napban, folyton interjuztattunk Penzugyi asszisztens poziciora, akkor megy az ido, de ma Blogot irok... szegyen.
Na most ne higgyek az okosak, hogy en ezt csak igy turom, mert mar voltam bent a fonokomnel, de meetingre rohant, Adelin meg nem bir velem 2 mondatot valltani, mert folyton csorog a telefonja es nem birja nem felvenni, hogy nekem melot adjon. Na meg ha unatkozom, akkor hozzamvagnak 100 oldal gapelni, fenymasolni, scannelni valot, amiert szinten nem repesek, meg jo, hogy nem kaveznak, akkor tuti azt is en foznem ilyenkor :-).
Ezert most ugy dontottem ulni hayom a dolgot, foztem magamnak kavet es irok nektem :-)
Na jo a kavefozesal kicsit tuloztam, mert tejat iszok tejjel. Vegre rajottem milyen aranyban kell keverni, hogy elfogadhato ize legyen.

Na szoval melozom hivatalosan 5:45ig, de alt van meg valami szotymogni valo es nem szabadulok fel 7 elott. Persze Murphi, mert munkavege kozeledtevel mindig lesz melo :-(, amit persze nem lehet masnapra hagyni.

Aztan irany haza, vacsi, beszelgetes anyaval meg Siddel es mar lassan le is lehet fakudni alukalni. Ha belefer a ... teteleimet olvasgatom, aminek a gondolatatol is kiver a frasz :-(((((((

Na mara asszem ennyi. Nezzetek el az ekezetlen dolgokat, dehat a szingapuri billentyun nincsennek ekezetek :-) es meg az egyeb karakterek is mashol vannak!!! Kivagyok toluk.

Category: 8 comments

8 comments:

Unknown said...

Szia Bocika!

Csak most találtam rá a blogodra - jó ötlet volt fellőni az iwiwre :)

Még nem sikerült mindent elolvasnom, hátulról kezdtem és kb a feléig jutottam, mert aztán kezdett furdalni a vizsga szele..

Mindenesetre amit eddig láttam, az nagyon irigylésre méltó! Köszi a sok képet és a sok bejegyzést!

Fel is lőttem hamar a HB listára a blogod címét, és nagyon ajánlottam a többieknek is :)!

Bár az utolsó bejegyzésből látom hogy most kicsit nyomott a hangulatod, azért fel a fejjel ám! :) Hiányzol nekünk, és sokan lennénk a helyedben :)!

Puszi!
Mira

Unknown said...

És még mindig nem tudom, hogy miért EB 2007/08 néven lövi be a megjegyzést.. Bocsi :)

jolanka said...

Szia Boca!Látom azért még élsz,és a humorod is a régi!(mért ne lenne)az ékezet hiányokon néha jókat lehet derülni.Lehet,hogy mégis elolvad a hó mire jössz?Sebaj, Jánoskának mondom,hogy a hűtő pótkocsiban tároljon Neked egy kicsit.Legalább 1 hóemberre valót

Boca said...

Igen, igen, mindenki gyujtson havat, mire megyek (ez is vicces ekezet nelkul :-)). Legalabb legyen valami orom is abban, hogy hazamegyek :-) amellet persze, hogy talalkozom veletek.

Mira, nem nagyon tudok kiigazodni az uj AIESECneten es igy nem tudtam irni meg oda semmit, de ha emilben elkuldod nekem az instrukciokat megkoszonom.
pussz minden fagyos otthoninak!

Anonymous said...

Szia!

Nagy tartozásomat róttam le, és kerek perec elolvastam az egész blogot, úgyhogy már azt hiszem egészen képben vagyok!

Ne légy elkenődve, mire hazajössz, addigra majd visszafogsz vágyni!

Ja és egy kérdés. Otthon tudsz hallgatni netrádiót?

Aurél

Qper said...

Sokkal roszabb, ha hesszelsz, mint amikor van munka és elfoglalod magad.
Amíg ráérsz ismerkedhetsz a krikettel, és kihasználthatod a pályát a lakásod mellett :) Vagy fényképezhetsz pókokat...

Qper said...

Necsak olvasgassad, hanem tanuljad is a tételeket :D

Boca said...

Te is tanulj ám Q/!!!