Bangkok

No, 2 hete Bangkokot láttogattuk meg.
Péntek este indultunk munka után és megérkezéskor már bele is vetettük magunkat a Bangkoki éjjszakába. A Rout 66 nevű helyre mentünk, ami úgy nézett ki, mintha 5 különböző klubb lett volna egymas mellett, de igazából egy volt. A belépő 200bhat volt, ami kb olyan 1000Ftnak felel meg. Ezért a pénzért kaptál 200bhatnyi kupont, amit leihattál.Mi be is fizettünk egy Long Island Ice Tea-re, ami 220 bhat volt - 1300Ft :-) És tényleg volt benne alkohol, oké nem volt a legfinomabb koktél a világon, de a célra megfelelt.

Íme a menü:


A buli fergeteges volt. 5 különböző terem, 5 különböző zene bár mi csak az elsőben maradtunk! Ott nyomtak jó sok Michael Jacksont!!!! Szóval fergeteges buli volt.
Amit még meg kell említeni az a WC. Most komolyan én ilyet még nem láttam. Belépsz az ajtón és ami fogad az egy 3 tagú zenekar párnás székekkel körülvéve... Igen ez már a WCben...
Gondoltam egyet, be is álltam dobolni, hogy megcsillogtassam dob tudásomat... hehe... (ami nincs, vagyis azt hittem...)


Aztán még nincs vége a mesének, mert sikerült egy olyan WC fülkébe bemennem, amiben 2 WC volt. kijövetelkor Annamária fel is világosított, hogy ez azért van, hogy a lányok még pisilés közben is tudjanak beszélgetni.
Hát igen, mi is kipróbáltuk..... versenyeztünk ki végez előbb :-) hehe
Arról ahogy együtt pisilünk fénykép nem készült!!!!

Aztán ettünk és ittunk is. Ez egy Coca Cola ha esetleg nem bírnátok elolvasni :-)




Ja igen és a hétvége poénjai a következők voltak. Mikor megérkeztünk a taxis bácsi régi nagy slágereket játszott és ment a Beatlestől a Hello Goodbye. Szóval van az a rész, hogy Why you say Goodbye, say hello. És akkor mindannyian elkezdtük mondani Hello, hello.
Attól kezdve valaki elkiáltotta magát hogy Say Hello, akkor a többiek rávágták, hogy Hello. Aztán Say Bye bye és akkor a többiek Bye bye. És az első esti parti után jött a MICHAEL JACKSON üvöltés is.

Ha kiváncsiak vagytok a számra akkor a bal oldalon megtaláljátok!

Aztán másnap a medencében heverésztünk, majd elmentünk kajcsizni egy olyan helyre, ahol a szallagon mentek a különféle nyers husik, zöldségek mentek és neked meg volt egy nagy fazekad az asztal közepén amiben forrott a víz és magadnak főzhettél amit csak akartál 1 órán keresztül.


Ezután irány volt a hétvégi piac, ahol szert tettünk 1-2 jóféle ruhácskára.
Este pedig a szokások party csak most a Q bár nevezetű helyen.

Aztán harmadnap elmentünk egy kis hajókázásra a folyóból nyíló csatornákhoz, ami partján emberek élnek... na jó ez elég viccesen hangzik, na de tényleg ezek az emberek csak csónakokkal tudnak közlekedni és hát a körülmények nem épen egy Velencére hasonlítanak. A víz olyan koszos volt, hogy csak na, de ez az ott élö embereket nem zavarta, mert abban játszottak... De hát ez is hozzátartozik a tájföldi élményhez!

Aztán láttunk szocreál kajáldákat. ezek a gyerekkoromra emlékesztetnek, ami végülis bennem jó élményként maradt meg... lehet anyáék már nem igazán vágynának ilyen helyen enni :-)


És akkor lécci gyönyörködjetek a villanyvezetékek rengetegében:


Pillanatképek:



Mikor a hajókázás után kikötöttünk, akkor a kezünkbe nyomtak egy papírt, hogy partra szállási díjat kell fizetni. Hát ez annyira vicces volt, hogy el sem kezdtünk lkudozni, csak fizettünk :-)

Aztán este az éjszakai piacra mentünk ahol szintés sikerült beszerezni 1-2 Buddhás dolgot. Vettem egy 3 részböl álló Buddha képet. Itt most ez a menő, h 1 kép csak 3 felévan vágva és úgy teszed fel a falra, hogy ne érjenek össze a részek teljesen.

Utolsó nap várostnézni mentünk. Amit muszály megnézni Bangkokba az a Palota és a Fekvő Buddha.






Ha Annamáriát takarítónőnek néznétek a képeken az csak azért van ,mert ugye ezekre a helyekre nem lehet bemenni rövid nadrágba és ujjatlan cuccba, ígyhát Muffi kapott szép takarítónő cuccokat :-)




Az előbb Muffi éppen pénzt dobál kis edényekbe. Pénzért lehetett venni sok kispénzt és azokat beledobálni ezekbe az edényekbe. Gondodolom áldozat meg ima meg mindenféle dolog egyben :-)

Amint az látszik itt minden tiszta aranyozott, nagy a csicsa és a hegyes csúcsok, kalapok, a harcosok sisakja is csúcsos, a királyi korona is csúcsos.

Szóval végülis Tájföldről megint csak jó élményeim maradtak. A város nagyon tiszta volt. Igaz a hőség még Szingapúrnál is rosszabb vol, de ettünk jó kajákat. Azzal azért vigyáztunk h ne együnk mindnféle kicsi koszos heéyen, ami nem mindig volt egyszerű, de a bevásárló kpokban mindig akad jó étterem.
A tájok jókat tudnak bulizni, ezt megállapítottuk, sajna a legtöbb hely hajnal 2kor bezár és így keresni kell a még nyitva lévő helyeket.

Aki teheti mindenkép menjen el a bangkoktól nem messze lévő Buddhista szerzetes otthonba, ahol tigriseket lehet simogatni (sajna ez nekünk most kimaradt, szóval ezért még mindenkép vissza kell mennem) és a krokodil farmra. Ha valakit érdekel akkor be lehet még fizetni kakasviadalra és Mai Tai - azaz Kick Box meccsre is.

Szóval Tájföldet mindeninek ajánlom nyaralás szempontjából!

Itt a vég mára, magyek tentélni!

Category: 0 comments

No comments: